Gå til hovedindhold
Sport

Team coloQuick dominerer VM-hold

17-02-2019 KL. 12:00
Empty

Casper Folsach kan juble over at være én af hele fire coloQuick-ryttere, som skal repræsentere Danmark ved VM. Arkivfoto: Odd Andersen/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det Skive-baserede cykelhold Team coloQuick er altdominerende på det banelandshold, der fra den 27. februar til 3. marts skal repræsentere Danmark ved VM i banecykling i Polen. Fire ud af de fem udtagede ryttere er således på kontrakt på det lokale mandskab.

Rasmus Lund, Julius Johansen, Casper Folsach og Niklas Larsen er med på holdet, mens Lasse Norman som det eneste navn på holdkortet ikke er tilknyttet Team coloQuick til dagligt.

Det er besluttet at mændene stiller op i 4000 meter holdløb, omnium samt parløb, men det er endnu ikke afgjort, hvem der kører hvilke discipliner.

- Hvordan vi stiller op i de enkelte discipliner bliver først besluttet i løbet af vores sidste banesamling i Ballerup Super Arena, som vi først startede på i fredags, oplyser landstræner Casper Jørgensen i en pressemeddelelse fra coloQuick.

Op til VM har det danske hold leveret en lang række succesfulde World Cup-præstationer, hvor coloQuick-rytterne har sat deres klare præg på triumferne. Derfor kommer det heller ikke bag på den lokale sportsdirektør, at Skive-holdet dominerer udtagelsen.

- Jeg er både glad og stolt over, at coloQuick er så markant repræsenteret på VM-holdet, men på baggrund af vinterens resultater i World Cup-stævnerne er det fuldt fortjent, siger Christian Andersen.

Landstræneren har også udtaget tre kvindelige baneryttere til VM i form af Amalie Dideriksen, Trine Schmidt og Julie Leth, som stiller op i omnium, parløb og scratch. Og alt i alt tror Casper Jørgensen på dansk succes ved verdensmesterskaberne.

- Vi er optimistiske forud for VM og tror på, vi har en medaljechance i alle de discipliner vi deltager i - både hos mænd og kvinder, siger landstræneren.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland