Gå til hovedindhold
112

Tiltalt for knivdrab og en stribe andre forhold: 23-årig skibonit risikerer forvaringsdom

22-05-2019 KL. 10:13
Empty

Arkivfoto.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det endte helt galt under en sammenkomst i Bredgade i Bjerringbro 1. februar 2018.

Den 41-årige beboer i lejligheden døde af et utal af knivstik i hovedet, hals og krop.

Mandag tiltalte politiet en nu 23-årig skibonit.

Af anklageskriftet fremgår det, at anklagemyndigheden nedlægger påstand om fængsel, men at de tager forbehold for påstand om forvaring til den unge mand.

Den 23-årige er ikke kun tiltalt for manddrab.

Han er i alt tiltalt for 10 forhold. Det første er knivdrabet, og resten drejer sig om vold, trusler og hærværk begået i Bjerringbro, Viborg, Rødby, Salling og Skive i perioden fra 26. januar 2016 til 6. oktober 2018.

En af tiltalerne går på, at han skulle have uddelt flere knytnæveslag til en kvinde og bidt hende i hånden på en adresse på Rosenhaven i Jebjerg 14. oktober 2017. På samme adresse er han tiltalt for at holde en mand mod en mur, mens han sparkede ham på kroppen og bed ham i øret.

Også i Jyllandsgade i Skive er han tiltalt for at have sparket en person i hovedet for efterfølgende både at slå og sparke en anden person, mens han lå på jorden - og da sidstnævnte person forsøgte at flygte blev han slået i hovedet med et bræt.

Den sidste tiltale går på en voldsepisode under tiltaltes varetægtssurrogat på Institutionen Kofoedsminde i Rødby. I anklageskriftet står der, at han fik en kvinde til at falde ned på gulvet efter et knytnæveslag i hovedet - og at han efterfølgende tog kvælertag og bed hende i ansigtet.

Retssagen mod den 23-årige begynder 4. juni og der forventes at blive afsagt dom 17. juni.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland