Gå til hovedindhold
Erhverv

Tippy lukker igen: Slut efter blot et år

10-11-2017 KL. 07:24
Empty

Tøjbutikken Tippy lukker. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Ved udgangen af november er det ifølge den tidligere butiksejer i Skive slut med Tippy-forretningen i Nørregade.

- Det er bare for hårdt at have to butikker og så være enlig mor.

Det er ordene fra Karina Hørup, som i oktober sidste år åbnede butikken Tippy i Nørregade 28 i Skive. På samme adresse, som herretøjsbutikken Keld Greve i en årrække havde til huse.

Allerede i juni i år var arbejdsbyrden vokset så meget, at Karina Hørup valgte at sælge sin butik. Køberen var koncernen, der driver Tippy-forretninger over hele landet.

Men siden er der blevet lagt an til lukning af butikken, som i en periode holder åbent enkelte dage i ugen - ifølge Karina Hørup torsdag, fredag og lørdag.

Men ved udgangen af november er det ifølge den tidligere butiksejer i Skive slut med Tippy-forretningen i Nørregade.

Hun holder fast i sin forretning i Viborg.

Det var ellers ikke lysten, der manglede, da Karina Hørup i sin tid tog beslutningen om at udvide sine aktiviteter i Viborg ved at etablere en forretning i Skive. Dengang fortalte hun til Skive Folkeblad, at hun i længere tid havde set på Skive som en mulig by for en forretning.

Flere skibonitter sagde imidlertid til Karina Hørup, at der intet skete i Skive, så hun holdt sig tilbage. Indtil hun havde besøgt gågaderne i Skive, hvor hun blev meget positivt overrasket. Efterfølgende sagde hun til Skive Folkeblad, at »Jeg ved ikke, hvorfor folk siger sådan om deres by«.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland