112

To kvæstet ved ulykke i Balling: Ventende bilist påkørt bagfra

Fredag middag ved 12.20-tiden skete endnu en trafikulykke med kvæstede, hvor årsagen til uheldet var at en bagvedkørende bilist ikke nåede at bremse for en bil, der holdt stille.

To personer blev kvæstet ved ulykken, som skete på Nørregade i Balling. Ifølge politiets oplysninger skulle der dog være tale om lettere kvæstelser, men de to personer er begge kørt til nærmere undersøgelse på et sygehus.

Ulykken skete, da en ung mand på 22 år kom kørende mod nord ad Nørregade i Balling og tilsynelandede overså en bil ført af en 35-årig mand, som holdt stille for at svinge til ned ad Buksager.

Da bilen blev ramt bagfra, blev den skubbet over i en modkørende bil, som blev ført af en 65-årig mand. Han komkørende ad Nittrupvej mod syd. Det oplyser vagtchef Jens Claumarch, Midt- og Vestjyllands Politi.

Den første melding fra ulykkesstedet lød på fastklemte, hvorfor brandvæsenet også hurtigt var på stedet. Det viste sig dog heldigvis, at der ingen fastklemte var, og brandfolkene hjalp i stedet med førstehjælp, indtil ambulance-folkene tog over, oplyser indsatsleder Jan Christensen.

Der skete en del materiel skade ved ulykken.

To personer blev kørt på sygehuset efter ulykken. De skulle være lettere kvæstede ifølge politiets oplysninger fredag eftermiddag. Foto: Lindy Jørgensen