Erhverv

Tømrerfirma er gået konkurs: Kalle står uden tag over hovedet

Tømrerfirmaet Daniel Daugaard med adresse på Frisenborgvej i Skive er gået konkurs.

Det bekræfter Skifteretten i Viborg, der i denne uge har taget firmaet under konkursbehandling.

Inden Daniel Daugaards firma blev erklæret konkurs, blev der taget imod en ordre til omkring 200.000 kroner fra Kalle Ramsdahl, der skulle have lavet nyt tag på sit hus på Havnevej.

Det tag kommer Daniel Daugaard ikke til at lave færdigt.

- Taget er slet ikke lavet færdigt, som det ellers skulle, og det betyder, at jeg nu helt bogstaveligt står uden tag over hovedet. Det kan regne ind og ødelægge isoleringen, og det er en helt forfærdelig situation at stå i, siger Kalle Ramsdahl.

Kalle Ramsdahl fortæller, at han i begyndelsen havde stor tiltro til Daniel Daugaard, men at det hurtigt stod klart, at noget ikke var, som det skulle være.

- Det var ikke professionelle folk, der blev sendt hertil for at arbejde. De sagde også selv til mig, at de ikke var tømrere. Så jeg fik en dårlig mavefornemmelse, der desværre blev bekræftet, da der i denne uge blev hentet ting og mandskabsvogn fra min adresse, siger Kalle Ramsdahl.

Han nåede at betale cirka en tredjedel af det beløb, de havde aftalt. Det vil sige 65.000 kroner, og nu skal Kalle Ramsdahl så finde et andet firma, der kan lave taget færdigt.

Men helt sikkert er det, at projektet bliver dyrere end planlagt.

- Jeg valgte Daniel Daugaard, fordi han gav et godt tilbud, så nu kan jeg godt regne ud, at det kommer til at koste noget mere, end jeg havde budgetteret med, siger Kalle Ramsdahl.

Daniel Daugaard har ikke vendt tilbage på opkald og beskeder fra Skive Folkeblad, men han har over for Kalle Ramsdahl gjort det klart, at det var Skat, der begærede firmaet konkurs.

Kalle Ramsdahl står uden tag over hovedet, efter tømrerfirmaet Daniel Daugaard er gået konkurs. Foto: Steen Don