Gå til hovedindhold
Sport

Traditionsrigt julestævne i fare for at blive aflyst

12-12-2019 KL. 11:20
Empty

Danny Jensen skal i ringen på sin gamle hjemmebane i Durup - hvis det altså lykkes at lave et julestævne denne gang. Arkivfoto: Knud Peder Jensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sidste år var det et mareridt - for at bruge Tom Jensens eget udtryk - at få kampe på plads til BK Nordsallings traditionsrige stævne 1. juledag.

Fire programsatte svenske boksere meldte fra den 23. december, og flere ugers foranliggende besvær med at finde boksere nok fik Jensen til at proklamere, at det for hans vedkommende var slut med at fungere som hovedansvarlig. En beslutning, der kom i en slags naturlig forlængelse af, at han stod for at skulle stoppe som træner i sommeren 2019 samtidig med at hans søn, Danny Jensen, skiftede til Hornslet.

Men Tom Jensen er igen involveret.

- Det er jeg blevet nødt til, forklarer han.

Derfor sidder Tom Jensen lige nu sammen med et par andre folk og kæmper for at få et stævne på benene til 2020-årgangen.

- Jeg havde sagt til bestyrelsen, at de skulle komme i gang i god tid. Men jeg tror, de har taget lidt for givet, at det ville komme af sig selv at finde boksere, siger han.

- Vi skulle have været i gang tidligere, så vi ikke stod og skulle starte fra scratch i december. Og nu er der 14 dage til stævnet ... Så risikoen for, der ikke bliver noget stævne i år, er absolut større, end den har været tidligere.

Så selv om Tom Jensen havde set frem til en jul med familien uden bekymringer om, hvem der nu meldte sig for syg til nævefighten dagen derpå, så har han meldt sig under fanerne med et tilbud om at gøre brug af sine kontakter.

Hidtil har det ikke ført konkrete aftaler med sig. Drømmen er at finde et hold fra udlandet, som kan komme med en hel ringside - alle de 12 boksere, som skal op mod en tilsvarende dansk konstellation. Men det er ikke lykkedes. Endnu.

- Vi arbejder på at få 12 kampe. Måske mod englændere, men vi prøver også belgiere og litauere. Der er ikke faldet noget på plads, men det skal altså helst ske i denne uge.

Alternativet er at lave et program, hvor alle boksere skal findes indenfor landets grænser. Men det er der ikke noget, der bliver lettere af.

- Vi har gjort det de seneste tre år, men det har været svært. Rigtig svært. For der er mange andre klubber, som også har julestævner. De har i Pandrup den 27., der er også et på Fyn og et i Esbjerg, og det er de samme boksere, vi slås om, siger Tom Jensen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland