Lokalt

Trækker sig efter 20 år: Lokal campingplads til salg

De har været på pladsen i 20 år, de har netop fejret guldbryllup, og de næste led på stamtræet er begyndt at trække dem tilbage mod rødderne i det sjællandske.

Derfor har Anette og Preben Christensen sat Sevel Camping til salg.

Det har den egentlig været et stykke tid, men da den første gang dukkede op uden megen rabalder hos Campingmæglerne for et par år siden, var det lige så meget for at være i god tid med tilbagetrækningen og lige vejre stemningen med en pris på 3,5 millioner kroner.

Den pris blev siden sænket til 3,0 millioner kroner, men med coronaen døde markedet.

Nu er parret så nået dertil, hvor de er begyndt at se pensionister i spejlet om morgenen, så endnu en halv million er blevet rykket af prisskiltet.

Du kan dermed nu blive den glade ejer af en velfungerende campingplads med privat bolig for 2,5 millioner kroner.

- Vi bliver begge 70 år lige om lidt, og vi tænkte, at det godt kan tage lidt tid at sælge en campingplads, især når det som her drejer sig om det, man kalder en koneplads, siger Preben Christensen og introducerer et nyt ord for journalisten.

Ved en »koneplads« forstås en arbejdsplads, der kun har omsætning til, at én person kan leve af det, hvorfor man som par altså må supplere indtægten med andet arbejde ved siden af til enten konen, manden eller begge.

I Hr. og Fru Christensens tilfælde har herren sideløbende drevet et lille firma, der leverer it-support under navnet Preben Christensens Datasystemer.

- Der har været en del interesserede købere, men de fleste unge mennesker søger en plads, der giver afkast nok til to, og det gør den altså ikke. Den giver kun til en, siger Preben Christensen.

Sevel Camping er en lille, rolig familieplads med swimmingpool, hytter, lejligheder og legeplads, og lidt usædvanligt ligger den midt i en by med idrætsfaciliteter, købmand og kro lige rundt om hjørnet.

Samtidig er den omgivet af natur til alle sider med et vidtforgrenet net af cykel- og vandreruter gennem både hede og skov.

Derudover er pladsen kendt for at afholde musikarrangementer på en overdækket friluftsscene, hvor både campister og folk udefra deltager.

Pladsen råder ligeledes over cafeteria/grill, som p.t. er forpagtet af en pizzamand.

Den tilhørende privatbolig er en stor lejlighed beliggende på 1. salen i den moderne hovedbygning.

Anette og Preben Christensen har sat Sevel Camping til salg efter 20 år på pladsen. Børn og børnebørn på Sjælland trækker i parret, der for nylig kunne fejre guldbryllup.  Foto: Lindy Jørgensen