Gå til hovedindhold
Erhverv

Travl Black Friday hos guldsmeden: »Vi har pakket web-ordrer hele natten«

29-11-2019 KL. 10:13
Empty

Guldsmed Østergaard er en af de butikker, som hele natten har haft personale på for at sælge og pakke ordrer, der er kommet ind gennem nethandel. Lise Würtz har sammen med sin kollega, Kristina G. Hause, arbejdet hele natten. Arkivfoto:

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Rundt omkring i netbutikker og enkelte fysiske butikker har der været aktivitet hele natten. Kunder har handlet, og varer er købt til priser, der reklameres lavere end sædvanligt.

Det gælder også hos Guldsmed Østergaard, Nørregade i Skive. Her har Kristina G. Hause sammen med sin kollega, Lise Würtz, haft en meget travl nat.

De to arbejder i afdelingen, som tager sig af Guldsmed Østergaards webshop. Om nattens forløb fortæller Kristina, at de to hele natten har pakket ordrer, som via nethandel er kommet ind hos Østergaard, som har 20 procent rabat på alle varer i anledning af Black Friday. Og den lokale guldsmed er en af de mange, som ikke nøjes med at køre rabatter på Black Friday, men udvider til Black Weekend.

Kristina fortæller også, at julepynten er kommet frem på kontoret i Nørregade, og at stemningen hele natten har været i top.

- Vi har pakket web-ordrer hos Guldsmed Østergaard hele natten. Vi kom rigtig godt fra start, og natten er fløjet af sted. I år holder vi Black Weekend, og tilbuddene startede klokken 00.01 natten mellem torsdag og fredag, siger Kristina.

Sidste år ved Black Friday måtte den lokale netbutik slås med it-systemet, der gav svære udfordringer. Den fælde havde man hos Guldsmed Østergaard i år forsøgt at sikre sig yderligere imod.

Kristina fortæller:

- Vi besluttede allerede efter sidste års uheldige start med servernedbrud i 10 timer grundet kabelbrud hos datacenteret, at i år ville vi være klar hele natten til ordrer og mulige tilrettelser.

Det er gået utroligt godt, og vi er meget tilfredse med nattens forløb.

Ligesom en lang række af byens øvrige butikker har også Guldsmed Østergaard på Black Friday åbent til klokken 22 i den fysiske butik, der slog dørene op fredag formiddag klokken 10.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland