Gå til hovedindhold
Erhverv

Tre årtier med lokal møbelbutik: »Vi har nydt stor opbakning«

30-05-2019 KL. 15:32
Empty

Ole Vestergaard, Jan Dalsgaard og René Bredahl Pedersen foreviget i afdelingen med udvalget fra norske Stressless. Foto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Interessen for møbler kender vi alle. Hvad vi køber, og hvornår vi køber hvad, er noget, som garvede møbelhandlere gennem årene har erfaret.

Et af de møbler, som vi set over en årrække er blevet mere kræsne med, er sengen. Og det gælder både enkelt, trekvart og dobbeltsengen.

Det er en af de erfaringer, som gennem de seneste 30 år er høstet hos Skive Boligmontering på Resen Butikstorv.

Butikken blev etableret af Gerda og Henry Skov for netop 30 år siden. I dag består ejerkredsen af den mand, som de et år senere ansatte - Ole Vestergaard - og hans to kompagnoner, René Bredahl Pedersen og Jan Dalsgaard.

Det er selvfølgelig ikke kun senge, vi er blevet mere kræsne med. Vi vil have kvalitet. Vi vil have noget, der holder. Noget, som vi kan nyde at opholde os i og omkring, når vi har fri.

Hos Skive Boligmontering, som for nogle år siden kom med i den landsdækkende kæde, møblér, oplever ejerne en stor opbakning til butikken.

- Mange af vores kunder kommer her igen og igen, når de skal have nye møbler. De kan godt lide at komme ind og prøve tingene, før de handler. Samtidig ved de, at det er os, som kommer og leverer møblerne og stiller dem op. Vi har gennem årene altid haft en stor opbakning til vores butik, fortæller Ole Vestergaard.

Han har aldrig drømt om at lave andet. Han elsker arbejdet i butikken. Kontakten med kunderne, og sågar papirarbejdet på kontoret. Det er Ole Vestergaard, der står som direktør i firmaet.

- En skal jo have titlen, og så blev det ligesom mig, fordi jeg har været her længst, siger Ole Vestergaard.

Senest ankomne medejer er Jan Dalsgaard, som nu har været hos Skive Boligmontering gennem fire år. At være tre i ejerkredsen er praktisk:

- Der er altid mere end én ejer her. Det gør det nemmere i hverdagen og giver stor fleksibilitet. Det er en styrke, synes Ole Vestergaard.

Han glæder sig over, at kundernes krav gennem årene er vokset. Det er med til hele tiden at udvikle faget, og det gør hverdagen spændende og udfordrende på en god måde.

- Vores butiks faglige viden er i dag ofte i brug. Folk kommer tit ind og skal have vejledning, og det er vi glade for, siger møbelhandleren.

Ole Vestergaard understreger, at selvom Skive Boligmontering er en del af en kæde, så er der tale om en selvstændig butik. Det er stordriftsfordelen ved at være flere, som gør det interessant at være med i den landsdækkende kæde, siger Ole Vestergaard.

Selv har han været i lære hos Houmøllers Møbler tilbage i 1990, da lærepladsen lå i Christiansgade i Skive. Snart begyndte han hos stifterne af Skive Boligmontering, hvor han i 2004 kom ind i ejerkredsen.

Forretningen har i dag 3000 kvadratmeter på Resen Butikstorv, og kunderne kommer fra et stort opland. Ole Vestergaard mener, at kombinationen af god service, godt udvalg og en placering med egen parkeringsplads til kunderne lige ved hoveddøren er med til at trække folk.

Jubilæet markeres med en række arrangementer i butikken.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland