Gå til hovedindhold
Sport

Tre magiske minutter gav SIK-sejr i målorgie

25-08-2018 KL. 16:50
Empty

Christoffer Maul Petersen gjorde det til 1-0 i det 16. minut, og det var startskuddet til en sand målfest. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Et Vejgaard-forsøg på stolpen inden for de første 10 minutter af opgøret gav bange anelser på Hancock Arena lørdag eftermiddag, da Aalborg-holdet gæstede Skive IK i 2. division.

Men da stadionuret passerede et kvarter skete der noget, man ikke ser hver dag på et fodboldstadion.

Først var det Christoffer Maul Petersen i det 16. minut, derefter Jeppe Mogensen i det 17. og til sidst Sebastian Denius i det 18. minut, der på helt utrolig vis bragte Skive IK på 3-0 på under tre minutter.

SIK pressede yderligere på og havde et par fine muligheder efterfølgende, der dog ikke blev omsat, og derfra var det som om, at Vejgaard fik pusten lidt tilbage.

Gæsterne var flere gange lige ved og næsten, og kort før pausen begik Christoffer Østergaard så et klodset straffespark, som blev omsat til scoring og pausestillingen 3-1.

Efter pausen fortsatte målrusen på grønsværen. 59 minutter var der spillet, da Mathias Bersang fulgte lynhurtigt op på Mikkel Jespersens frisparksforsøg, der havde ramt stolpen.

Så stod det 4-1 til SIK, men den glæde varede kun et minuts tid, inden Vejgaard igen kunne reducere, da Lasse Lund Storvang gjorde sig selv til dobbelt målscorer.

Her sluttede festen imidlertid ikke, og efter 72 minutters spil var det indskiftede Thomas Santos’ tur til at skovle bolden over stregen til 5-2.

I 79. minut var den gal igen. Denne gang endte bolden for fødderne af Jeppe Mogensen i Vejgaard-feltet, og han fik sparket resultatet op på tenniscifre til 6-2, som skulle vise sig at blive kampens slutresultat.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland