112

Tre personer røg hash foran Lagkagehuset - i en bil med stjålne nummerplader

Torsdag fattede en forbipasserende mistanke til en grå Seat, der holdt parkeret foran Lagkagehuset. Der sad flere personer i bilen, og den forbipasserende mente, de sad og røg hash, Derfor kontaktede personen politiet.

Da politiet kom derned traf de tre personer en bil. Det drejede sig om en 39-årig mand og en 43-årig mand, der begge kommer fra Randers-området, og en 49-årig kvinde fra Kongerslev i Nordjylland.

Personerne røg ikke hash, da politiet ankom, men den bil, som de tre sidder i, har stjålne nummerplader. Politiet fandt herefter endnu et sæt stjålne nummerplader i bilen, så bilens fører - den 39-årige mand - blev sigtet for to gange tyveri af nummerplader. Herudover havde manden ikke noget kørekort, så han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Derudover var køretøjet hverken registreret eller forsikret, så det blev den 39-årige også sigtet for.

Til sidst fandt politiet også 0,51 gram hash på den 39-årige, så der kunne være noget om snakken, at de tre personer tidligere havde røget hash.

På den 43-årige mand fandt politiet en foldekniv. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

Arkivfoto: Ritzau Scanpix