Gå til hovedindhold
Sport

Tre ryttere fra coloQuick skal til VM på bane

22-02-2018 KL. 11:52
Empty

Casper Folsach var i 2016 en del af det 4000-meter-hold, der vandt bronze ved OL i Rio. I næste uge går det løs ved VM i hollandske Apeldoorn, hvor coloQuick-rytteren får selskab af holdkammeraterne Julius Johansen og Frederik Rodenberg Madsen. Reuters/Paul Hanna / Arkiv

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Cykelholdet Team coloQuick fra Skive bliver massivt repræsenteret ved de kommende verdensmesterskaber på bane.

De køres fra den 28. februar til 4. marts i hollandske Apeldoorn, og her vil tre af coloQuicks-ryttere køre rundt på ovalen iført den rødhvide landsholdstrøje. Landstræner Casper Jørgensen har nemlig udtaget Frederik Rodenberg Madsen, Casper Folsach og Julius Johansen til at køre 4000 meter holdets chancer sammen med Niklas Larsen, som til daglig kører for Team Virtu Cycling.

400 meter holdet er der stolte traditioner omkring, men ved seneste VM i Hongkong lykkedes det ikke at hente medaljer i det skrappe selskab. Det er der forhåbninger om denne gang, og også i parløbet, hvor Niklas Larsen og Casper Folsach skal forsøge sig, spås der chancer for metal.

Niklas Larsen er også med i omnium.

Hos kvinderne stiller Danmark med Amalie Dideriksen og Trine Schmidt i parløb. Schmidt kører pointløb, hvor hun er europamester, mens Dideriksen stiller til start i scratch og omnium.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland