Gå til hovedindhold
112

Tre sigtet efter overfald: 40-årig forsvarede sig med boldtræ

13-07-2018 KL. 10:04
Empty

baseball bat isolated on white background

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En 40-årig mand, der bor på Lokesvej i Skive, blev torsdag omkring klokken 20.30 overfaldet i sit eget hjem.

To mænd fra Højslev-området mødte op og ringede på. Da den 40-årige åbnede døren, blev han skubbet i brystet og begge mænd trængte ind i lejligheden, hvor en af dem tog halsgreb på den 40-årige.

Det lykkedes for manden at komme fri, hvorefter han stak af ud gennem terrassedøren. På vej ud snuppede han et boldtræ, der stod i et hjørne.

Da de to overfaldsmænd fulgte efter, slog han en af dem i hovedet med boldtræet. Det fratog dem lysten til at slås, og de forsvandt.

- Vi blev tilkaldt, og vi satte også hundepatruljer ind, fortæller politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

De to overfaldsmænd blev fundet på stisystemet i nærheden, og de havde selv tilkaldt en ambulance. Ham, der var blevet slået med boldtræet, blev kørt til hospitalet, men ifølge lokalpolitiet i Skive viste hospitalets undersøgelser, at der ikke var tale om indre blødninger, og at han dermed slap heldigt.

Overfaldsmændene var henholdsvis 23 år og 47 år, og det var den ældste, som blev slået med boldtræet.

- Årsagen til al balladen var en tvist om narkotika, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Den 40-årige beboer på Lokesvej er en gammel bekendt af politiet, mens de to mænd fra Højslev-området er nye bekendtskaber.

Politiet har sigtet alle tre. De to overfaldsmænd er sigtet for ulovlig indtrængen samt for almindelig vold.

Den 40-årige er sigtet for personfarlig vold, fordi han slog med et boldtræ, og for overtrædelse af våbenloven. Lars Mikkelsen erkender, at det at have et boldtræ ikke i sig selv er en overtrædelse af våbenloven.

- Hvorvidt det ender med, at den 40-årige beboer på Lokesvej også bliver tiltalt og får en sag, afhænger af en juridisk vurdering af, om der er tale om selvforsvar eller ej, og det må politiets jurister tage stilling til, siger Lars Mikkelsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland