Gå til hovedindhold
Lokalt

Tre unge ulve med nyt spejdermærke: Sov 12 nætter i shelter

11-07-2018 KL. 19:41
Empty

Maya Thorsø Sørensen, Niels Kristian Dahl Eriksen og Christopher Vestergaard har hver måned det seneste år overnattet i shelter, og dermed modtog de mandag morgen sheltermærket efter den sidste overnatning. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Christopher Vestergaard, Niels Kristian Dahl Eriksen og Maya Sørensen er vilde med det udendørs spejderliv.

Så begejstrede for frisk luft og ophold i det fri er de, at de nu har fået tildelt sheltermærket, efter at de alle tre i løbet af det diste år én gang om måneden i et år har overnattet sammen i shelter. Til at begynde med var der forældre med. Men børnene valgte snart at tage overnatningen helt for sig selv.

Det er som regel først i konfirmationsalderen spejdere får tildelt sheltermærket, men de tre KFUM-spejdere fra Jenlegruppen i Breum har fået det allerede som »ulve« - spejdere, der går i 3.-5. klasse.

- Det er helt på deres eget initiativ, at de har taget mærket allerede nu. Det er rigtig sejt af dem, så jeg synes de fortjener at komme i avisen, siger ulveleder Sine Lund Borg Jensen.

De tre ulve fik det sidste overnatningsklip til sheltermræket, da de natten til mandag overnattede i en shelter ved Brokholm Skov.

Efter sommerferien bliver de tre ulve »rigtige« spejdere, og dermed får jenlegruppen igen en spejdertrop efter et par års pause. Inden spejderne når så langt, er de først bævere (1.-2. klasse) og derefter altså ulve.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland