Gå til hovedindhold
Kultur

Trods 32 ansøgere: Konstitueret museumschef fortsætter i stillingen

21-12-2017 KL. 14:07
Empty

Inge Kjær har siden november 2016 været konstitueret som museumschef - og en enig bestyrelsen for Museum Salling har netop besluttet, at hun fortsætter. Arkivfoto: Morten Pedersen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Arkæolog Inge Kjær, der i det seneste år har været konstitueret som museumschef, fortsætter i stillingen.

Det oplyser formanden for Museum Salling, byrådsmedlem Jan D. Andersen (S), Jebjerg.

- Vi har fået hjælp fra konsulentfirmaet H.C. Vestergaard, og vi fik 32 ansøgninger fra gode og dygtige folk. Seks var til samtale, men vi kunne ikke rigtige se nogle af dem matche den særlige stemning og organisation, der er i Museum Salling. Derfor har vi tilbudt Inge Kjær stillingen, forklarer Jan D. Andersen.

Han peger også på, at store opgaver - og endnu en flytning - venter forude. Det nye museum på Havnevej i Skive, hvor der torsdag eftermiddag er åbent hus, skal indvies i det nye år.

Desuden har Inge Kjær allerede lavet en plan for udbedring af de fejl og mangler, som Slots- og Kulturstyrelsen i foråret udtrykte sin skepsis over i en såkaldt kvalitetsvurdering af museerne.

- Det giver tryghed for medarbejderne, og bag beslutningen står dels et enigt indstillingsudvalg og dels en enig bestyrelse, siger formanden.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland