Gå til hovedindhold
Kultur

Trods fremrykning af genåbning: Skive Theater kommer ikke til at åbne foreløbigt

21-05-2020 KL. 14:11
Empty

Skive Theater åbner tidligst til august, selv om der formentlig bliver mulighed for åbning den 1. juni.Arkivfoto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Biograferne og teatrene er blandt de kulturtilbud, der ifølge Statens Serum Institut kan åbne fra den 1. juni, uden det overbelaster hospitalerne.

Dermed ser det ud til, at fase 3 af genåbningen fremrykkes en uge, men det får umiddelbart ikke den store betydning for Skive Theater og biografen Cinema3 i Kulturcenter Limfjord.

Det fortæller Knud Bjerre, der som direktør i KCL også fungerer som forpagter af teatret.

- Vi har ikke nogle arrangementer i Skive Theater før den 20. august, så vi kommer ikke til at åbne før der, og i biografen har vi stadig ikke fået et eneste bud på en film fra de danske filmudlejere, som vi kan vise. Og så gør en uges fremrykning ingen forskel for os, siger Knud Bjerre.

Han slår dog fast, at biografen er klar til at åbne, så snart der er noget at vise.

- Vi åbner, når vi får lov, og når vi har noget at vise. Men vi har ingen af de dele lige nu. Men kommer der en række film i løbet af den næste uge, så åbner vi så hurtig som muligt, lyder det fra direktøren.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland