Gå til hovedindhold
Erhverv

Trods lille fald i omsætningen: Lokal virksomhed lander overskud på 114 millioner kroner

03-07-2020 KL. 11:58
Empty

Foto: N.C. Nielsen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Med en omsætning på 1,6 milliarder kroner og et resultat på 114,6 millioner kroner kan N.C. Nielsen Gruppen nu præsentere sit årsregnskab for 2019/2020 - med skæring den 1. februar 2020.

Koncernen - der består af de to selskaber N.C. Nielsen A/S og Scantruck A/S - går lidt tilbage målt på omsætningen, men frem målt på de øvrige væsentlige regnskabstal.

Resultatet betegnes af koncernen som tilfredsstillende i en skriftlig meddelelse, som N.C. Nielsen Gruppens administrerende direktør, Poul B. Nielsen, har sendt Skive Folkeblad. Poul B. Nielsen meddeler Skive Folkeblad, at han ikke har yderligere kommentarer end de skriftlige kommentarer i pressemeddelelsen.

Resultatet på 114 millioner er en stigning på 10 millioner kroner i forhold til året før.

Det hører dog med til historien, at resultatet er positivt påvirket af en indtægt fra et salg af en ejendom i Karlslunde, bemærker den administrerende direktør hos N.C. Nielsen.

HAR IKKE

- Det er fortsat vores holdning, at vi vil bruge overskuddet til at udvikle forretningen. Vi er især blevet kendt i markedet for vores høje servicegrad og evne til at udvikle værdiskabende løsninger. Det kræver kapital at udvikle fremtidens servicekoncepter og nye innovative serviceydelser bliver helt klart et fokuspunkt fremover, lyder det blandt andet i den skriftlige meddelelse fra Poul B. Nielsen, hvor han også forholder sig til Covid-19 og fremtiden:

- N.C. Nielsen Gruppen har aktiviteter i store dele af verden, og det kan ikke undgås, at det vil påvirke os i et eller andet omfang. Vi har indtil nu dog været forskånet for de store påvirkninger, hvorfor vi heller ikke har ansøgt om kompensation fra staten.

Det samlede medarbejderantal i N.C. Nielsen Gruppen A/S er nu på 445 personer.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland