Gå til hovedindhold
112

Troede at dræbt mand var en klovn

04-06-2019 KL. 23:17
Empty

Den 23-årige mand fra Skive, der sidste år dræbte Ole Nuko i Bjerringbro, forklarede i retten, at han troede, at Ole Nuko var en klovn. Free/Jan Bjerre Lauridsen / Ritzau

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den 23-årige mand fra Skive, der tirsdag ved retten i Viborg erkendte at have dræbt 41-årige Ole Nuko i Bjerringbro sidste år, fortalte i retten, at han flere gange i løbet af drabsnatten troede, at den dræbte forvandlede sig til en klovn, som skulle ordnes.

- Ole blev klovnen i min vrangforestilling, og klovnen gjorde nar af mig, og det gjorde mig sur, sagde den 23-årige, der er dybt fascineret af klovnen Pennywise, der er en hovedkarakter i Stephen Kings gyserfilm IT.

- Jeg synes, filmen og klovnen er fascinerende, og det er en god historie, fortalte den tiltalte, der også har en tatovering af en klovn på armen.

Den 23-årige mand fortalte også, at han får vrangforestillinger, når han er oppe at køre.

Efter at have stukket Ole Nuko ihjel med 119 knivstik, konstaterede den 23-årige, at klovnen var død, men han blev ved med at føle, at klovnen var efter ham.

- Jeg troede, at klovnen var død i huset, men jeg blev ved med at se ham, da jeg havde forladt huset, lød det i retten.

seksuelt forhold

I løbet af den første retsdag kom det også frem, at der angiveligt var et seksuelt forhold mellem den dræbte og den tiltalte.

Den 23-årige skibonit fortalte, at porno var en del af hverdagen hos den dræbte.

- Ole ville sikkert noget seksuelt den aften, for det ville han med alle, sagde den 23-årige, der ellers ikke var så glad for at snakke om den del af sagen.

Da den 41-årige sad død i sin stol i stuen, havde han bar overkrop. Det kom også frem, at den 23-årige havde været i bad i løbet af aftenen, og at den dræbte på et tidspunkt kom ud på badeværelset, mens den 23-årige var i bad.

Det er dog stadig uvist, om det seksuelle var med til at skabe den tilspidsede situation.

Tirsdag kom det også frem, at den 23-årige havde sendt et billede af en død Ole Nuko til sin daværende kone. Det billede havde han også sendt til en ven, som også var til stede i huset, inden drabet fandt sted.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

112

"Hvis du gør som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis du ikke gør, som jeg siger..." "Hvis du gør som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis du ikke gør, som jeg siger..."

Lokalt

Forening advarer: Skive er ramt af smitsom og dødelig sygdom for hunde Forening advarer: Skive er ramt af smitsom og dødelig sygdom for hunde

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland