Gå til hovedindhold
112

Troede at dræbt mand var en klovn

04-06-2019 KL. 23:17
Empty

Foto: Jan Bjerre Lauridsen / Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den 23-årige mand fra Skive, der tirsdag ved retten i Viborg erkendte at have dræbt 41-årige Ole Nuko i Bjerringbro sidste år, fortalte i retten, at han flere gange i løbet af drabsnatten troede, at den dræbte forvandlede sig til en klovn, som skulle ordnes.

- Ole blev klovnen i min vrangforestilling, og klovnen gjorde nar af mig, og det gjorde mig sur, sagde den 23-årige, der er dybt fascineret af klovnen Pennywise, der er en hovedkarakter i Stephen Kings gyserfilm IT.

- Jeg synes, filmen og klovnen er fascinerende, og det er en god historie, fortalte den tiltalte, der også har en tatovering af en klovn på armen.

Den 23-årige mand fortalte også, at han får vrangforestillinger, når han er oppe at køre.

Efter at have stukket Ole Nuko ihjel med 119 knivstik, konstaterede den 23-årige, at klovnen var død, men han blev ved med at føle, at klovnen var efter ham.

- Jeg troede, at klovnen var død i huset, men jeg blev ved med at se ham, da jeg havde forladt huset, lød det i retten.

seksuelt forhold

I løbet af den første retsdag kom det også frem, at der angiveligt var et seksuelt forhold mellem den dræbte og den tiltalte.

Den 23-årige skibonit fortalte, at porno var en del af hverdagen hos den dræbte.

- Ole ville sikkert noget seksuelt den aften, for det ville han med alle, sagde den 23-årige, der ellers ikke var så glad for at snakke om den del af sagen.

Da den 41-årige sad død i sin stol i stuen, havde han bar overkrop. Det kom også frem, at den 23-årige havde været i bad i løbet af aftenen, og at den dræbte på et tidspunkt kom ud på badeværelset, mens den 23-årige var i bad.

Det er dog stadig uvist, om det seksuelle var med til at skabe den tilspidsede situation.

Tirsdag kom det også frem, at den 23-årige havde sendt et billede af en død Ole Nuko til sin daværende kone. Det billede havde han også sendt til en ven, som også var til stede i huset, inden drabet fandt sted.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland