Gå til hovedindhold
Erhverv

Udlever drømmen om egen forretning: Dekoraku er byens nye flisefirma

30-09-2020 KL. 20:49
Empty

Dekoraku er et fælles projekt for paret Rikke og Steffen Baun, som privat bor i Nr. Søby. Nu har de åbnet flise-forretning på Jegstrupvej. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

- Vores ambition er at inspirere til at bruge fliser på nye måder, men selvfølgelig også at betjene de helt klassiske kunder, som skal bruge fliser i forbindelse med renovering eller nybygning.

Sådan lyder det fra Rikke og Steffen Baun, som privat bor i Nr. Søby, men nu udlever en drøm om egen forretning.

Rikke Baun står for den daglige drift af forretningen, mens Steffen Baun er selvstændig flisemurer.

Fliser er netop, hvad det handler om hos virksomheden Dekoraku på Jegstrupvej. Her har parret indrettet et showroom med fliser, som fliser fra Spanien og Italien.

- Vi har bygget showroom med et bredt udvalg af flotte fliser og vil gerne inspirere folk til at bruge fliser på rigtig mange fede måder. Vil gerne give folk en oplevelse af, hvordan fliserne ser ud på et større område, og det har vi mulighed for her, siger Rikke Baun.

Hun står for den daglige drift i butikken, som åbner den 1. oktober, og siger:

- Helt sådan basic er vi bare en fliseforhandler. Men vi har et flot showroom, som viser, hvordan vi kan indrette med fliser.

Idéen til den nye fliseforretning har fået god næring i den periode, parret selv renoverede hus:

- Vi har lært, hvor vildt svært det kan være at vælge, når man bare sidder og »bladrer« i fliser. Det kan være rigtig svært at forestille sig, hvordan en bestemt flisetype vil se ud på et større område, siger Rikke Baun.

Dekoraku råder over et showroom på 200 kvadratmeter:

- Vi har åbent hele tiden, og det bliver mig, som kommer til at blive butiksbestyrer og stå i butikken til hverdag. Som selvstændig flisemurer kører Steffen stadig rundt og lægger fliser. Det er også ligesom det, butikken udspringer fra. Steffen kan alt det praktiske, og vi vil gerne udvide dén forretning, så det er naturligt at gå den vej, så vi ligesom også forhandler fliserne, siger Rikke Baun.

De første fliser er allerede solgt flere dage før den officielle åbning af Dekoraku:

- Der var nogen, Steffen lagde fliser for, som var interesseret i at se vores showroom. Og så kom de selvfølgelig du for at se det. Der var så nogle fliser, som, de syntes, var mega flotte, fortæller Rikke Baun.

Om fliserne siger hun også, at butikken både har til indendørs og udendørs montering.

- Vi importerer selv, og det har været en stor del af benarbejdet, at vi skulle ud at finde fliser. Vi fandt dem, som vi synes, er de aller fedeste, og så har vi sørget for, at vi har et fast sortiment, både af de klassiske, af dem med farver på, og både store og små. Det har været vildt spændende at sammensætte forskellige fliser fra forskellige leverandører og få varerne hjem, siger Rikke Baun.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland