Gå til hovedindhold
Sport

Udskiftning på Team coloQuick: Munk ud - Brøchner ind

06-01-2020 KL. 14:42
Empty

Nicolai Brøchner hopper fra Riwal til coloQuick. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er ikke kun et årsskifte, den seneste tid har budt på. Også et skifte i coloQuick-truppen har fundet sted forud for den kommende cykelsæson.

Steffen Munk Christiansen, der har kørt de seneste tre sæsoner for det lokale mandskab, har således - efter eget ønske - fået ophævet sin kontrakt med det Skive-baserede hold.

Det betyder dog ikke, at coloQuick kommer til at mangle en mand, for i stedet er en af holdets tidligere store rivaler, Nicolai Brøchner fra Riwal Readynez, blevet hentet ind.

Og tilgangen af Brøchner, der er noteret for 12 sejre og 88 top-10-placeringer siden 2014, skaber da også glæde i coloQuick-baglandet.

- Det er lidt af et scoop, at vi har skrevet kontrakt med en så stærk rytter som Nicolai Brøchner, og jeg tror, han kan være med til at bære den kultur videre, der har præget coloQuick gennem de seneste år, siger holdejer Brian Pedersen om den seneste forstærkning.

Også den nye ledende sportsdirektør hos coloQuick, Brian »Hellerup« Petersen, er tilfreds med, at det er lykkes at indlemme Brøchner i truppen.

- Jeg tror på, at han med sin store rutine og erfaring kan komme til at spille en central rolle på holdet. Nicolai er en allround-rytter, der til stor held for os blev til overs i det puslespil, der skulle laves hos Riwal. Han havde måske ikke sin bedste sæson i 2019, men det er mit store håb, at vi hos coloQuick kan bringe han tilbage på det høje niveau, som vi ved han er i besiddelse af, siger Brian »Hellerup« Petersen, som forventer, at Brøchner kan træde ind i en vigtig rolle på holdet.

- Han vil også med sin store rutine i feltet kunne træde ind i den hjælpende rolle, som Christian Moberg og Casper Folsach tidligere har haft overfor de unge ryttere i truppen, siger Brian »Hellerup«.

Selv glæder Nicolai Brøchner sig også over, at han har fundet et hold, hvor han kan kickstarte den karriere, som har været sat lidt på stand by i 2019, idet han i foråret var plaget af en knæskade.

- Jeg ved, at jeg har talentet og rutinen til at være blandt de bedste, og jeg håber og tror på, at coloQuick er holdet, hvor jeg kan finde mig selv igen, siger han.

- Jeg har i utallige cykelløb i ind- og udland set at der gøres et utrolig flot arbejde hos coloQuick, og jeg var ikke i tvivl, da jeg fik tilbuddet. Jeg ved, at holdet - trods den meget unge gennemsnitsalder - har et så stort talent-potientale, at de er i stand til at yde den nødvendige støtte til mig, hvis jeg har brug for det, og modsat kan jeg dele ud af min efterhånden store erfaring, og hjælpe de unge ryttere ude i feltet, lyder det fra den 26-årige nytilkommer.

Med tilgangen af Nicolai Brøchner og afgangen af Steffen Munk er coloQuick-truppen fortsat bestående af 14 ryttere.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland