Gå til hovedindhold
Erhverv

Udvider butikken: Optiker åbner snart med opgraderet forretning og ny stil

12-06-2019 KL. 10:27
Empty

Chefoptiker Niels Burchardt glæder sig til at invitere kunder indenfor i nye og større lokaler hos Louis Nielsen på Posthustorvet i Skive.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den 20. juni er optikerforretningen Louis Nielsen klar til at invitere kunder inden for i sine nyrenoverede og større lokaler på Posthustorvet.

Der er tale om en væsentlig investering i butikken, der nu er blevet dobbelt stor, og som chefoptiker Niels Burchardt står i spidsen for.

Han fortæller om en god udviklingen i antallet af kunder.

- Vi har oplevet meget stor vækst over de senere år. Derfor er det faktisk nødvendigt for os, at vi nu udvider butikken til stort set dobbelt størrelse og desuden giver den en total opgradering af al interiør, indretning og design, siger Niels Burchardt.

Han tilføjer:

- Vi er en selvstændigt drevet specialforretning, som ganske vist fungerer under et landskendt kædenavn, men som jo er en lokal forretning, hvor jeg alene står med de profitgivende ejerandele og dermed det fulde ansvar for at få butikken til fungere i lokalmiljøet.

Chefoptikeren tror på en fremtid for det lokale handelsliv og siger:

- Naturligvis er detailhandlen udfordret i disse år, særligt lige nu og særligt på grund af nye formater som online-handel. Men det er helt misforstået at tro, at tiden for fysiske specialbutikker er ved at slutte. Det handler om, at man giver kunderne den service og de produkter, de vil have til en pris, de er villige til at betale. Og selvfølgelig kan det være svært – ellers kunne alle jo blive hovedrige på at åbne den ene butik efter den anden – men det kan godt lade sig gøre.

Niels Burchardt har været selvstændig erhvervsdrivende i Skive i mere end 15 år.

En ting, der særligt ligger Niels på sinde, er negativ omtale af Skives handelsliv. Det, mener han, kan være med til at forstærke effekten og gøre de dystre spådomme til en selvopfyldende profeti:

- Vi skal ikke omtale vores elskede by så negativt. Skive er en fantastisk dejlig by med vidunderlige mennesker og masser af liv, kreativitet og aktivitet. Derfor må vi også tage ansvar for at tale vores by op. Hvis vi skibonitter ikke taler pænt om det sted, vi selv har valgt at slå os ned, så kan vi jo ikke forvente, at folk udefra skal få lyst til at flytte hertil – og dét er en skam, for jeg elsker vores by.”

Ifølge Louis Nielsen-kæden er butikken i Skive den første, som i Norden bliver opgraderet. Optikerkæden har gennem længere tid eksperimenteret med en bestemt butik i Købmagergade i København, hvor man har afprøvet nye design- og indretningsideer. Og butikken på Posthustorvet i Skive er en af de allerførste til at kopiere den nye stil.

- Vi har længe talt om, hvordan det ville give endnu større muligheder, hvis vi udvidede og opgraderede vores butik her i Skive, men det daglige fokus er jo på vores kunder, patienter og medarbejdere, så dem prioriterer man naturligvis højst. Dog er vi nu et sted hen, hvor vi med den beregnede kundetilvækst i vores butik godt kan se, at det faktisk er en nødvendighed for os at gøre noget drastisk med lokalerne. Vi har brug for mere plads til flere mennesker, og samtidig udnytter vi lejligheden til at gøre butikken til en af de allermest moderne Louis Nielsen-butikker i hele landet. Og man kan da ikke undgå at være sådan lidt stolt af, at vi bliver en af de første tre Louis Nielsen-butikker i Danmark, der får lov at vise det nye design frem, siger den engagerede chefoptiker.

Louis Nielsen-butikken på Posthustorvet åbnede i 2002 og har i dag 14 medarbejdere

joan

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland