112

Ugens politirapport: Drenge spillede fodbold - og overtrådte forsamlings-forbud

For mange spillede fodbold

Torsdag eftermiddag ved 17-tiden kom der en anmeldelse om, at for mange unge drenge løb og spillede fodbold på boldbanen ved Jeppe Åkjærs Vej.

Politiet valgte dog at løse tingene på en god måde.

- Vi har forståelse for, at de unge gerne vil ud og røre sig, så vi fortalte stille og roligt, at restriktionerne gælder lidt endnu, siger politikommissær Henrik Thomassen fra lokalpolitiet i Skive.

Indbrud i kirke

I tidsrummet fra onsdag eftermiddag klokken 15.30 til torsdag morgen klokken 7 har der været indbrud i kirken i Stoholm.

Det oplyser politikommissær Peter Justesen fra lokalpolitiet i Viborg.

- Der er blevet brudt en dør op til graverbygningen, og gerningsmændene har været i både stueetagen og kælderen. Men der er angiveligt ikke stjålet noget fra kirken, siger Peter Justesen.

Narkobilist i Spøttrup

En 30-årig mand fra Spøttrup blev torsdag lige inden middag stoppet på Skovvej i Spøttrup.

Det viste sig, at manden kørte rundt med euforiserende stoffer i blodet, og tilmed havde han intet kørekort. Manden blev taget med, så der kunne tages en blodprøve, oplyser politiet i Skive.

Narkobilist på Brårupvej

Klokken 16.30 var det en 37-årig mand fra København, der blev stoppet med hash i blodet på Brårupvej.

Politiet tog ham med, så der kunne tages en blodprøve.

Kvinde påvirket af hash

En 31-årig kvinde blev torsdag aften klokken 21.20 stoppet i Ågade i Skive. Hun kørte bil, mens hun var påvirket af hash, og derfor skulle hun med for at få taget en blodprøve.

Hærværk mod traktor

I tidsrummet fra torsdag til mandag blev en grøn traktor af mærket John Deere udsat for hærværk, da den holdt parkeret bag en adresse i Brårupgade i Skive. Traktoren fik ødelagt sit venstre fordæk ligesom instrumentdelen i kabinen også blev ødelagt. Diverse joystik-kabler, sikkerhedsdæksler, ledninger og en radio blev ødelagt. Hærværkspersonen kom ind i kabinen ved at stikke en genstand i låsen på døren. Der er ydet hærværk for omkring 25.000 kroner, oplyser det lokale politi.

62-årig kørte bil i påvirket tilstand

Mandag klokken 17.06 stoppede politiet en 63-årig mand fra Højslev, da han kørte bil på Bakkevej ved Dommerby. Manden viste sig at være påvirket af alkohol, så han blev anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Den 62-årige mand blev sigtet for at køre bil i alkoholpåvirket tilstand, inden han samme aften blev løsladt.

Ung mand stjal karton cigaretter

Mandag aften gjorde en ung mand sig til tyv i Kvickly i Søndercentret, da han stjal en karton med Prince-cigaretter. Klokken 19.45 henvendte han sig ved en kasse i forretningen, hvor han bad om en karton. Da ekspedienten lagde kartonen foran ham, skyndte han sig at tage kartonen og løbe ud af butikken. Kartonen har en værdi af 580 kroner. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at det drejer sig om en mand omkring de 18 år. Der er gode overvågningsbilleder fra stedet, så nu arbejder politiet videre med sagen.

Røg fra slagterforretning

Et kvarter efter midnat tirsdag blev både politi og brandvæsen kaldt til en slagterforretning i Østergade i Rødding. Det var slagtermesteren selv, der ringede til alarmcentralen, fordi der var gået ild i en plastiktønde i kælderen. Ifølge Skive Politi forklarede han selv, at han havde røget en halv times tid forinden - og at det godt kunne være, at han tabte skoddet ned i en plastiktønde. Kvart over midnat var der i hvert fald gået ild i plastiktønden, som han selv skyndte sig at slukke. Der udviklede sig dog noget røg i kælderen.

16-årig stjal færdigret og chokolade

Søndag klokken 14.23 gjorde en 16-årig dreng fra Roslev sig til tyv, da han besøgte Kvickly i Søndercentret i Skive. Den 16-årige dreng havde gemt en færdigret med lasagne samt en pakke snickers til en samlet værdi af 81 kroner under sin bluse. Da han passerede kasselinjen bad personalet ham følge med på kontoret, hvor han blev fundet i besiddelse af de stjålne varer. Politiet kom efterfølgende til stedet og den unge dreng blev efterfølgende sigtet for butikstyveri.

Rude knust til lejlighed

En 19-årig mand fra Skive fik sig en overraskelse, da han sad foran sin computer i sin lejlighed på Østerbro torsdag aften. Klokken 20.01 blev han forstyrret af, at en rude til lejligheden var blevet knust med en endnu ukendt genstand. Den unge mand så ikke noget, oplyser Skive Politi.

Det er især trafikale problemer, som lokalpolitiet har taget sig af i weekenden. Arkivfoto