Gå til hovedindhold
Lokalt

Ups! Lastbil tabte et helt læs burgerboller hos McDonald’s

21-05-2019 KL. 10:58
Empty

Et hold effektive McDonald’s-medarbejdere fik hurtigt fjernet det læs burgerboller, der røg ud på asfalten ved burgerrestauranten, og nu bliver de sendt retur og erstattet med nogle nye. Foto: Turit Skovborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der er så meget snak om madspild, men hos McDonald’s Skive havde man tirsdag morgen en helt ny - og uheldig - form for madspild.

En lastbilchauffør var så uheldig, at rampen på hans lastbil tabte pusten netop, som han havde kørt pallevis af mad, heriblandt læssevis af burgerboller, ud på den.

Det betød, at det hele blev spildt på jorden, så burgerbollerne fløj ud af deres kasser og landede på asfalten.

Men restaurantchef Thomas Guldbrøn beroliger dagens kunder. Der bliver ikke mangel på burgerboller, og der kommer ikke sand i burgeren.

Hele læsset af burgerboller bliver nemlig kasseret, og han har fået lovning på, at der i løbet af i morgen vil komme nye forsyninger fra leverandøren.

Også nogle kasser med pommes frites faldt ned, og de må også retur, for i sådan et fald knækker pommes frites’ene, og så lever de ikke op til den kvalitet, burgerkæden vil levere.

- Men vi har heldigvis masser af brød og pommes frites, så vi skal nok klare serveringen i dag, og så får vi nye forsyninger i morgen, siger Thomas Guldbrøn.

Han forklarer, at selv de boller, der ikke har været i berøring med asfalten, må retur, for når de får sådan en omgang, bliver de skæve, og så kan de ikke ristes ordentligt, og det går igen ud over kvaliteten.

- Bollerne kommer også frosne, og de nåede også at ligge alt for længe i forhold til at sætte dem på frost igen, så de måtte desværre retur, selv om det er rigtig træls med den slags spild, siger han.

Thomas Guldbrøn og alle medarbejdere, der var på arbejde, gav et nap med, da de mange burgerboller skulle samles op, og i løbet af en halv time var det hele ryddet op.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland