Gå til hovedindhold
Sport

Værterne ondulerede aarhusianere

03-08-2018 KL. 14:22
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Værterne fra Højslev Station tog torsdag den anden sejr i to kampe i dette års lettere amputerede udgave af Høker Cup, hvor alle hold i A-rækken mødes indbyrdes, men hvor der ikke spilles om finalepladser.

Torsdagens modstander var aarhusianske Prügelknabe, som tidligt kom foran 1-0, men blev onduleret med 6-1. Mads Svane Strøm scorede tre gange i rap, så var det Nicolai Lunne flot direkte på frispark, Anthon Carøe øgede til 5-1, og Jimmi Vroue hamrede et nyt frisparksmål ind til slutresultatet.

- Overordnet er jeg glad for det, jeg så, bortset fra de første 10-15 minutter, hvor vi gav for meget væk, siger træner Kim Christensen.

- Det var langt hen ad vejen godkendt, men der er stadig noget rust, der skal bankes af - der er jo spillere, som lige har rejst sig fra drømmesengen, siger han og lægger de fleste roser hos unge Thomas Riis Kirkegaard.

- Han er godt på vej og fik 90 minutter på venstre back. En coming man, siger Kim Christensen.

Sejr til SIK

I den anden kamp vandt Skive IK med 4-1 over Ros­lev. Her var skibonitterne klart forstærket i forhold til tirsdagens kamp. Roslev kom foran på straffespark ved Mathias Primdahl, men Morten Kjærgaard og Anders Søgaard gjorde det til 2-1 for skibonitterne på flotte langskud inden pausen, og i anden halvleg var David K. Nielsen på pletten to gange.

- De første 5-10 minutter skulle vi lige finde ind i rytmen, for vi har mange unge, som skal lære at spille sammen. Men efter de fik deres straffespark sad vi godt på kampen, siger SIK-træner Erik Nygaard.

SIK’s gennemsnitsalder var på omkring 19 år.

Roslev-træner Jesper Blichert-Toft var klar over, det ville blive en vanskelig opgave, da han så SIK’s hold med flere unge, som træner med førsteholdstruppen.

- Vi vidste, det var første halvleg, vi skulle måle os på, fordi vi nok ikke ville have ressourcer til mere. Og den halvleg er jeg ganske godt tilfreds med, mens anden var ren overlevelse. Men en fin indsats inden pausen, hvor vi spillede lige op med dem, siger han.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Kæmpe fremmøde: Fjernvarme-bestyrelse ville fritages for ansvar, men trak forslag Kæmpe fremmøde: Fjernvarme-bestyrelse ville fritages for ansvar, men trak forslag

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland