Gå til hovedindhold
Lokalt

Vejarbejde er snart færdigt: Viborgvej spærres i to dage

15-10-2020 KL. 11:09
Empty

Viborgvej i Skive mangler nu kun at få lavet den afsluttende asfaltbelægning. Arbejdet betyder, at vejen bliver spærret i to dage i uge 43. Visualisering: Skive Kommune

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Trafikanterne i Skive kan glæde sig over, at det langvarige vejarbejde på Viborgvej nærmer sig sin afslutning.

Inden da mangler dog den afsluttende asfaltbelægning. Det betyder, at Viborgvej onsdag og torsdag i næste uge vil være spærret for trafik.

Flere andre dage vil trafikken også blive påvirket. Det oplyser Skive Kommune i en pressemeddelelse.

I uge 43 og 44 afsluttes den sidste del af arbejdet med asfaltbelægningen på Viborgvej, således at trafikanterne kan se frem til en jævn overflade at køre på på Viborgvej.

I uge 43 vil der blive udført forberedende arbejder forud for udlægningen af den sidste del af asfaltbelægningen.

Mandag den 19. og tirsdag den 20. oktober vil dæksler og riste blive løsnet, således at de kan trækkes med op til overkant af den færdige asfaltbelægning. Her vil trafikken fortsat kunne passere, dog med de gener et vejarbejde nu giver.

Onsdag den 21 og torsdag den 22. oktober spærres Viborgvej i forbindelse med planfræsning samt opretning af vejen.

Da det er en forholdsvis stor maskine, der skal bruges til fræsningen, samt at der vil være risiko for stenslag på forbipasserende biler, vil det være nødvendigt at spærre Viborgvej på strækningen fra Engvej/Brårupgade til byskiltet mod Dommerby, oplyser kommunen.

Viborgvej vil begge dage være spærret i perioden 7.30 til cirka 18.30. Det vil være muligt at passere vejen for udrykningskøretøjer. Beboere opfordres til at finde alternativ parkering til køretøjer, der skal anvendes i perioden.

Fredag den 23. oktober udføres det sidste arbejde med opretning. Her vil der igen kunne være kørende trafik på Viborgvej i forbindelse med arbejdet.

I uge 44, fra mandag den 26. oktober til og med fredag den 30. oktober skal den afsluttende asfaltbelægning laves. I denne periode vil der kun være adgang for trafikanter i den ene retning. Det betyder, at trafik til Skive må tage turen rundt om byen af rute 26, hvorimod trafik ud af byen kan benytte Viborgvej.

Der vil blive skiltet med omkørsel, de dage hvor det er aktuelt.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland