Gå til hovedindhold
Sport

Vendelbo tager et år mere i SIK

25-07-2020 KL. 11:12
Empty

Mikkel Vendelbo kan glæde sig over en ny kontrakt med SIK. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sportschef i Skive IK, Rasmus Brandhof, kan sætte endnu et væsentligt flueben ud for truppen til den kommende sæson i 1. division.

Det er således lykkes skibonitterne at få papir på garvede Mikkel Vendelbo i yderligere et år.

Midtbaneslideren har taget klubben med storm og var en fast bestanddel af startopstillingen, inden han 1. juni gik i stykker til en træning, da en holdkammerat noget klodset landede på hans knæ.

Et forstrukket ledbånd i knæet har dog ikke stået i vejen for en forlængelse med den 32-årige vestjyde, som kom til klubben i sommeren 2019 fra Silkeborg IF.

Faktisk har det givet sig selv, at SIK gerne ville holde på den tidligere Superliga-spiller på trods af skaden.

- Ja, for han er hammergod. Med de kampe han har spillet for os, har han været meget vigtig. Og så er han en meget fit spiller. Den skade, han fik, har intet med alderdom eller andet at gøre, fortæller Rasmus Brandhof, som også har kunnet notere sig, at Vendelbo nu har smidt sin knæskinne.

Dermed er der ikke alt for lange udsigter til, at han igen bliver en aktiv del af truppen.

- Jeg regner med, at han træner med, når vi starter op igen 17. august. Om det er på fuld hammer eller på skånekost ved jeg dog ikke, siger Rasmus Brandhof.

kig på assistent

At Mikkel Vendelbo er blevet en væsentlig profil i Skive IK, kommer ikke bag på sportschefen, som havde skruet sine forventninger i vejret inden ankomsten i fjor.

- Jeg havde store forventninger til ham, og han har gjort det så godt, som jeg havde forventet. Til gengæld havde jeg ikke forventet, at han ville kunne spille så mange kampe i træk, som han har gjort for os. Han er i topform hele tiden, og det er lidt overraskende for en mand, der bliver 33 år, siger sportschefen.

Mikkel Vendelbo fortsætter i den kommende sæson i sin rolle som spillende assistent, men Rasmus Brandhof fastslår, at det også er en del af planen at ansætte en mere regulær assistent.

- Vendelbo fungerer mest som spiller, og Martin Thomsen skal have en ved siden af sig under kampene, når Vendelbo forhåbentligt er inde på banen, siger han.

Derfor er klubben i markedet efter en løsning.

- Der er nogle, der henvender sig, og der er lidt løs snak. Men det skal også være en væsentlig billigere løsning end det, vi har kørt med i år. Og det bliver den også, for ellers sker det ikke, understreger Rasmus Brandhof.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland