Gå til hovedindhold
Debat

Venstremand i løvens hule - eller i fredens ark

14-11-2017 KL. 12:50
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
"Vi har i Skive behov for at naturdiversiteten får en kraftig opgradering, og jo før vi kommer i gang jo bedre," mener SF-kandidat.

Tak til Christian Vad Holm, Venstre. Du lod hånt om fordomme og lyttede til andre synspunkter end dem du normalt møder. Du var ikke enig i alle synspunkter, men vi havde en meget sober dialog om hvad vi måske kunne gøre sammen. Det var opløftende, og mange syntes du var med til at løfte debatten, og det skal du have tak for. Det er vigtigt at vi på tværs af partiskel, giver os tid til at lytte til hinandens synspunkter, og ikke blot råbe efter hinanden.

Forvaltningen af vores fælles natur ligger SF på hjertet. Vi har i Skive behov for at naturdiversiteten får en kraftig opgradering, og jo før vi kommer i gang jo bedre.

Du har fuldstændig ret, miljø, natur og landskabspolitik burde være et fælles anliggende for alle partier. Det er dog nødvendigt at tilføje, rent drikkevand og en optimal beskyttelse af vores drikkevand skal have højeste prioritet.

Rent drikkevand uden pesticider, Grænseværdier er ikke en tilstrækkelig beskyttelse, det er nødvendigt vi har et forsigtighedsprincip. Der nå ikke eksperimenteres med vor børns hjerner.

Når du handler i supermarkedet er der frit valg, med eller uden sprøjtegifte, Når vi åbner for vandhanen er der ikke frit valg. Du er tvunget til at købe vandet, med eller uden sprøjtegift.

Med venlig hilsen

Frits Laursen,

Kongehøjvej 5, Vile,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland