Gå til hovedindhold
112

Vestre Landsret forhøjer straffen til skibonit for trusler mod kendt folketingsmedlem

15-01-2020 KL. 14:26
Empty

Foto: Nils Meilvang/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

38-årige Paw Pinstrup fra Skive fik ved Vestre Landsret onsdag forhøjet sin straf for trusler mod det radikale folketingsmedlem Zenia Stampe.

Ved byretten i Viborg fik han 10 måneders fængsel.

Den dom ankede ha, og onsdag idømte Vestre Landsret ham et års ubetinget fængsel.

Det oplyser Vestre Landsret.

Sagen tog sin begyndelse i sommeren 2017, hvor den 38-årige optog en video, hvori han truede det radikale folketingsmedlem.

I anklageskriftet stod der, at han skrev Zenia Stampes navn på et stykke pap, hvorefter han brændte og trampede på det, mens han sagde »Vi mener sådan set, I alle sammen skulle brænde op i helvede, så vi hjælper bare lidt«.

- Jeg er selvfølgelig både glad og lettet over, at han er dømt for truslen. Der er efterhånden gået lang tid, så jeg turde ikke håbe på, at det endte med en dom, sagde Zenia Stampe efter byrettens dom i januar 2019.

Den 38-årige skibonit blev desuden dømt for 19 andre forhold.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland