Sport

Veterankamp blev til sag

29. april blev der spillet en veterankamp i Vridsted mellem VKS-samarbejdet og Bjerringbro.

Opgøret blev ikke spillet til ende - i stedet er opgøret end som en sag i JBU's system, hvor den nu ligger til udtalelse i blandt andet Vridsted.

Dommer Lars Pedersen valgte med mindre end to minutter tilbage at fløjte kampen af - angiveligt fordi han følte sig truet af VKS-spiller Peter Brinch, som han forinden havde præsenteret for det røde kort.

VKS-leder Niels Ole Kristiansen så kampen "på afstand", og kan ikke sige konkret, hvad der gik forud for balladen, men han mener, at et tvivlsomt straffespark, der skaffede Bjerringbro 2-2 var med til at tænde lunten.

- Det videre forløb må JBU forholde sig til i forhold til de forklaringer, der kommer. Men vi er da kede af, at det, der burde være en fredelig og hyggelig veterankamp, ender på den måde, og foruden en karantæne til Peter Brinch får vi givetvis også en bøde som klub for at være skyldige i, at kampen ikke blev spillet færdig, siger Niels Ole Kristiansen.

Vridsted-siden er på flere punkter uenige i dommer Lars Pedersens udlægning af begivenhederne, og det er årsagen til, at klubben endnu i pinsen ikke havde indgivet sin version af det skete.