Gå til hovedindhold
Sport

Viborg gafler Skives topscorer

27-07-2020 KL. 12:52
Empty

Sebastian Grønning skal efter sommerpausen tørne ud for Viborg FF. Arkivfoto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det har længe ligget i kortene, at Skive IK’s Sebastian Grønning ville være fortid i den gule uniform efter blot en enkelt sæson i klubben.

14 pletskud i 1. division har gjort ham yderst interessant for konkurrenterne, og man skal altså ikke længere end til domkirkebyen for at finde hans næste arbejdsgiver.

Efter udløbet af kontrakten hos SIK skifter Grønning nemlig til Viborg FF på en tre-årig aftale.

»Viborg er en stor klub med gode ambitioner, der passer godt til mine egne. Det var den klub, der viste bedst interesse og havde den bedste og mest klare plan for mig og min udvikling. Jeg har haft nogle gode samtaler, og der er en god plan for, hvordan de ser mig passe ind her, og det, synes jeg, er spændende,« siger Grønning selv om skiftet til Viborg FF’s hjemmeside.

I Skive har sportschef Rasmus Brandhof i et stykke tid været klar over, at bejlere med større økonomiske muskler stod klar til at gafle Grønning denne sommer. Men selv om det efterlader et markant hul i truppen, føler sportschefen sig godt rustet til at finde en fuldgod erstatning.

- Der kan man jo spørge sig selv, hvornår har vi ikke gjort det. Jeg kan ikke huske, at vi har haft en angriber, som ikke er blevet sendt videre. Så ja, det tænker jeg egentlig godt, vi kan. Grønning er jo en super spiller, men det der kan vi gøre igen, det er jeg ikke i tvivl om, sagde Brandhof til Skive Folkeblad efter weekendens opgør mod Vendsyssel.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland