Gå til hovedindhold
Sport

Vikarierende cheftræner førte SIK til storsejr

06-10-2018 KL. 15:52
Empty

Jeppe Mogensen lagde to mål til sin sæsontotal i Dalum. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Martin Thomsen havde lørdag eftermiddag for en enkelt dag overtaget trænerroret i SIK, da Thomas Røll var bortrejst i forbindelse med sit efterskolejob ved siden af fodbolden.

Det responderede spillerne imidlertid fint på, og skibonitterne kunne rejse hjem fra udekampen i Dalum med en knusende sejr på 5-1.

To gange har Martin Thomsen haft styringen med holdet i betydende kampe, og begge gange er det blevet til sejre. Mr. 100 Procent lever med andre ord videre.

Det var Skive, der sad på bolden og spilovertaget i kampens indledning. Dalum-spillerne nærmede sig aldrig for alvor Marcus Bobjergs mål, mens skibonitterne blev mere og mere nærgående i den anden ende.

20 minutter skulle der gå, før de jyske gæster fik udbytte af dominansen. Mathias Bonde smækkede et forrygende indlæg ind i feltet med venstrebenet, hvor adressen var Jeppe Mogensen. Angriberen takkede for tilliden ved at heade bolden sikkert i kassen til fortjent Skive-føring.

0-1 var også resultatet, da de to hold gik til pause, men starten på anden halvleg skulle vise en anden side af det fynske mandskab.

Dalum-spillerne overtog initiativet, og blot syv minutter efter pausen slog de kapital af det.

Et frispark på baglinjen blev sendt ind i feltet, og der dukkede store Rasmus Schmidt op og headede udligningen i mål til 1-1.

Det sendte for en stund rystelser gennem gæsterne, men udligningen skulle vise sig at blive et wakeup-call for SIK-spillerne.

Martin Thomsens mandskab blæste til angreb, og efter godt en time skød Mathias Bersang så på mål. Hans skud blev rettet af, ramte stolpen og endte i sidste ende for fødderne af Christoffer Maul Petersen, som blot skulle sætte støvlen på bolden og skovle læderet en meter over stregen.

Jublen brød løs, og få minutter senere kunne den gøre det igen.

Lynhurtige Mathias Bersang slap denne gang igennem forsvaret, og han gjorde det køligt til 3-1 til Skive.

Her sluttede festen dog ikke. Christoffer Maul Petersen dukkede efter 72 minutter op i Dalum-feltet og sendte SIK på 4-1 med sin anden scoring.

Jeppe Mogensen ville dog ikke lade sin angrebsmakker være dagens eneste dobbelte målscorer, og fem minutter før tid gjorde han det til slutresultatet 5-1 efter flot opspil.

Med sejren er SIK nu kun tre point fra rækkens førsteplads, som besættes af Kolding IF.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland