Gå til hovedindhold
Lokalt

Vild med vand i varmen: Havnedag trak folk til kajkanten

09-06-2018 KL. 16:43
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Vandet og flere af havnene på i Skive og Salling tiltrak lørdag mennesker i samme stil, som en sukkermad tiltrækker fluer.

I blandt andet Glyngøre og Skive vrimlede det rundt med mennesker, som havde ladet sig friste af alle de mange aktiviteter, der var i gang i forbindelse med den nationale "Havnens dag - vild med vand".

På søsportshavnen i Skive var der noget for en hver smag. Der var både mulighed for at sejle med den hurtige rib-båd og mulighed for selv at prøve kræfter med at skabe fremdrift i vandet ved at ro kajak. For landkrabberne var der hoppeborg og leg i skum, rigelige muligheder for at slå sig ned og nyde kold væske til at tage toppen af varmegraderne, mens man fik sig en snak eller nød udsigten til de mange både, hvor af flere på dagen også holdt åben for gæsterne.

Det var der også en del både, der gjorde i Glyngøre. Her var der nemlig også liv og glade dage, og især liv var der masser af, da havnedagen begyndte med en officiel åbning af vandparken på fjorden. Der var aktivitet på hele havnen, men især lystbådehavnen ved Glyngøre Sejlklub summede af liv, kolde fadøl, pølser og endda selvbagte pandekager. I Glyngøre var der flere muligheder for at komme i vand, for var man ikke til det store åbne fjordvand, var der også mulighed for at krybe i et stort trækar med vand eller nøjes med at dyppe fingrene i vand i jagten på et lille vanddyr i vandkantsskolen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland