Gå til hovedindhold
112

Voldsom brand i parcelhus: "Hele huset er totalt ødelagt"

18-11-2018 KL. 13:18
Empty

Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der var frygt for, at beboerne var hjemme, da Nordvestjyllands Brandvæsen i Skive klokken 12.02 søndag middag måtte rykke ud til en voldsom brand i en villa på adressen Rosenhaven i Jebjerg.

Heldigvis stod det hurtigt klart, at beboerne i det parcelhus, der stod i flammer, ikke var hjemme, og ingen kom til skade ved branden, oplyser indsatsleder Jan Nygaard Christensen, Nordvestjyllands Brandvæsen i Skive.

- Men det var meget voldsomt. Hele huset er totalt ødelagt. Det hele - alt indbo - er væk. Vi blev kaldt ud lidt over 12, og da vi landede derude, var hele huset overtændt. Som jeg kom kørende ud af byen ad Glyngørevej mod Jebjerg, kunne jeg se røgskyen skifte farve fra hvid til sort, og så vidste jeg, at den var helt gal, siger Jan Nygaard Christensen.

Vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi oplyser klokken 13.15, at politiet endnu ikke har noget bud på, hvordan branden opstod.

Facebook-gruppen "Jebjerg 7870" har lagt en video ud fra branden, hvorunder Jebjerg-borgerne nu debatterer, hvordan de kan hjælpe den brandramte familie:

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland