Gå til hovedindhold
Lokalt

VW-forhandler: Elbilssalg og politiske forhandlinger passer dårligt sammen

27-09-2020 KL. 14:21
Empty

Den seneste uge har der været rigtig meget fokus på elbiler i den politiske debat, og hos Skive Biler har man her i weekenden også mærket en stor interesse for at se og prøve den nye elbil fra VW, en ID.3. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I denne weekend holder Skive Biler åbent hus, og et af de store trækplastre denne gang er meget aktuelt folkevogns nye elbil ID.3. Mark Adrup fra Skive Biler melder også om en kæmpe interesse for at se og prøve bilen denne weekend, men også om, at det planlagte åbent hus måske nok ikke hænger så godt sammen med, at politikerne ikke er nået til enighed om den CO2-aftale, der skal kridte banen op for elbilssalget. For hvordan går det nu med afgifterne, og er politikerne klar til at bane vejen for den infrastruktur, der skal til for at øge interessen for elbiler.

- Folk er måske lidt rækkeviddeforskrækkede. Men vi har en del tilsagn fra folk, der vil købe den, og vi har også et par stykker, der har handlet. Men det hele er så nyt, også teknologien bag, siger Mark Adrup.

- Det virker som om, at mange afventer, hvad der sker på området, siger han.

Ikke desto mindre er han tilfreds med weekenden.

- Vi har en ID.3 som har været ude at køre hele tiden, og en anden som står i udstillingen, som man kan se, når den anden kører. De fleste vil godt vente en halv time på at komme ud at køre i den, siger han.

Den nye ID.3 har en betydelig længere rækkevidde, end den Golf, Volkswagen tidligere har lanceret. Mark Adrup anslår, at Golfen har en gennemsnitlig rækkevidde på 200 kilometer. Den nye ID.3 har en rækkevidde på 430 eller 540 kilometer afhængigt af, hvilken batteripakke man køber den med.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland