Kontakt vores redaktion

På Skive Folkeblad ønsker vi at lave historier, der betyder noget for dig og dit lokalområde. Der arbejder over 20 journalister som hver dag, 365 dage om året, skriver vigtige lokale historier, så du og jeg i Skive og omegn er klædt bedst mulig på til at begive sig ud i lokalområdet.

Vi bruger tid på at finde de rette historier og tilføjer gerne flere nuancer til historien for på bedst mulige måde at give dig et helhedsbillede.

Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har en undren, vi kan hjælpe dig med. Ingen spørgsmål er for store eller små. Hvem ved, måske der ligger noget større gemt i dit spørgsmål, og måske undrer andre sig over det samme.

Send dit spørgsmål eller tip til os herunder, så sørger vi for, det når frem til den rigtige redaktion/journalist. Vi glæder os til at undersøge det!


Send dit tip til Skive Folkeblad

Kontakt konkret redaktion

Hvis du har et specifikt emne til en af vores redaktioner, så tag gerne direkte kontakt via:

Debat-redaktionen

redaktion@skivefolkeblad.dk

Navneredaktionen

redaktion@skivefolkeblad.dk

Erhvervsredaktionen

redaktion@skivefolkeblad.dk

Sportsredaktionen

sport@skivefolkeblad.dk

Midt på Ugen

mpu@skivefolkeblad.dk

Her finder du vores lokal redaktioner

Skive-redaktionen

redaktion@skivefolkeblad.dk

61 93 13 17

Gemsevej 7F, 7800 Skive

Vinderup-redaktionen

vinderup@skivefolkeblad.dk

61 93 13 17

Gemsevej 7F, 7800 Skive

Fjends-redaktionen

redaktion@fjendsfolkeblad.dk

97 54 10 02

Nørregade 15, 7850 Stoholm

Har du et læserbrev til avisen?

Læserbreve sendes på e-mail til redaktion@skivefolkeblad.dk eller på brev til
Debatredaktionen,
Skive Folkeblad, Gemsevej 7-9, 7800 Skive.


Navn og adresse er et krav, og begge dele bringes i avisen. Vi opfordrer til, at man vedhæfter et foto, men det er ikke noget krav.
Avisen har ikke regler for hverken minimum eller maksimum antal anslag, men hold det gerne kort og præcist af hensyn til læserne.


Læserbreve bringes både i den trykte avis og på skivefolkeblad.dk. Redaktionen læser korrektur på alle indlæg, inden de bringes. Folkebladet prioriterer den lokale debat.


Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 96 15 33 78 eller mail kundecenter@skivefolkeblad.dk