Kreditnu.dk

Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om et bryllup, men mangler de sidste penge til det?

Det tager lang tid at planlægge et bryllup samt at få alt til at gå op i en højere enhed. Det kan mange gange godt blive en stor udfordring at få alle ting til at gå op – men hav tålmodighed. Derudover er et bryllup heller ikke billigt. Når du og din forlovede lægger et budget, er det altid en god idé at have en ekstra post til uforudsete udgifter, så i altid har en lille buffer. Der vil nemlig altid dukke ting op, som i ikke have tænkt over eller andre poster, som i ikke har lagt nok penge af til. Derudover skal i være enige om budgettet til de forskellige poster. Husk det er jeres dag, så det ville være ærgerligt, hvis i kom til at fortryde noget.

Overvej en bryllupsplanlægger

Hvis i ønsker at have en bryllupsplanlægger, så er dette også noget som skal regnes ind i budgettet. Hvis I har et stort budget eller måske har begrænset tid til planlægningen og derfor ikke kan nå at planlægge det hele selv, så er en bryllupsplanlægger en god idé. Fordelen ved en bryllupsplanlægger er, at de har erfaringen, da de har planlagt bryllupper før. Derudover kan de, på grund af deres erfaring, skaffe nogle bedre priser på blandt andet mad og lokaler til et bryllup. Prisen på et almindeligt bryllup ligger ofte i omegnen af 50.000 – 100.000 kroner. Dog kommer prisen an på en række faktorer såsom hvor brylluppet skal holdes samt hvor mange gæster der kommer.

Hav styr på forberedelserne

Når i skal holde bryllup skal i selvfølgelig have styr på alle forberedelserne. I skal have købt bryllupstøj – og gerne i god tid, da det godt kan tage lidt tid at finde det helt rigtige. Derudover skal der også være styr på papirarbejdet, herunder invitationer til gæsterne, takkekort, gæstebog og programmer samt sange til festen. Husk at være i god tid når det kommer til invitationer, da i jo gerne vil have at folk kan komme til jeres bryllup.

Lån de sidste penge

Der findes en række muligheder, hvor i kan låne de sidste penge til jeres bryllup. I kan foretage et online lån, hvor der ikke bliver stillet så mange krav, som der gør ved et banklån. Der findes en række online låneudbydere, herunder KreditNU, som i nemt, enkelt og hurtigt kan ansøge om lån hos. Hvis i ikke vil foretage et online lån, så kan i foretage et lån i banken - dog er låneprocessen længere og banken vil også stille flere krav til dig. Hvis du eller i har mulighed for det, kan i snakke med jeres familie eller venner, og høre om der eventuelt er mulighed for at låne penge af dem. Dette er en fordel, fordi der ingen renter er på ved familie eller venner. Det handler om at finde den bedste løsning for jer, så i kan skabe jeres drømme bryllup!