solgt.com

Annoncørbetalt indhold

Sådan sælger du varebiler uden bøvl

At sælge varebiler kan være en udfordrende opgave, der kræver tid og indsats. Men det behøver ikke være fyldt med bøvl og frustration. For med den teknologiske udvikling er der blevet udviklet en smart, enkel og hurtig metode for både køber og sælger. Der er tale om: Online-bilvurdering. Sælg dine brugte varebiler uden at skulle forlade arbejdspladsen og lad køber (f.eks. en forhandler) komme at hente dem. Nemmere bliver det ikke for dig i en verden, hvor alting gerne skal gå hurtigt og uden problemer - især med salg af biler og varevogne!

Nemt og hurtigt kan salg af varebiler gøres med en "online-bilvurdering"

En online-bilvurdering er en hurtig og nem måde at få vurderet dine varebiler på - helt uden bøvl! Det kræver blot, at du indtaster nummerpladerne og supplerende oplysninger om dine varebiler på f.eks. Solgt.com's hjemmeside. I visse tilfælde bliver du også bedt om at vedlægge billeder af bilen indefra og udefra for at få en bedste vurdering i forhold til pris og stand.

Når dette er gjort, trykker du blot på "Indsend"-knappen, hvor du inden for 24 timer eller næste kommende hverdag bliver kontaktet af en varevognsspecialist med et godt tilbud. Hvis du accepterer prisen aftales en hurtig overdragelse af varebilerne den ene vej og pengene for varebilerne den anden vej.

Uanset om du skulle vælge at sælge dine varebiler til varevognsspecialisten eller afslår tilbuddet, så er servicen heldigvis gratis.

Hvorfor få en bilvurdering?

En bilvurdering af en varevognsspecialist er et godt sted at starte, når du gerne vil sælge dine gamle varebiler til fordel for nogle nye varebiler. Det skyldes et par fordele:

For det første, så kan en varevognsspecialist give dig en mere præcis vurdering af dine varebilers stand og alder, end hvis du selv skulle gøre det eller få en anden privat til det. Dette skyldes, at varevognsspecialisten har den nødvendige ekspertise til at kunne bedømme bilernes stand og alder på en mere præcis måde, således du også får den rette mængde penge udbetalt.

Yderligere kan varevognsspecialisten også give dig et mere realistisk bud på, hvor meget dine biler er værd, da vedkommende har et godt overblik over markedet. Dermed kan varevognsspecialisten også hjælpe med at finde potentielle købere til dine varebiler ud fra et realistisk bud, da virksomheden vedkommende arbejder for typisk har et stort netværk af forhandlere, som er interesseret i at købe dine varebiler.

Alt i alt er en bilvurdering af en varevognsspecialist derfor et godt sted at starte, når du gerne vil sælge dine gamle varebiler.