Bluebay-marine.dk

Annoncørbetalt indhold

Trænger din båd til en kærlig hånd vinteren over?

Dette indhold er sponsoreret

I Danmark er vi stolte over at kunne kalde os en søfartsnation. Og viking eller ej, så er det et faktum, at flere af os bære traditionerne videre, idet tusindvis af danskere hvert år sejler rundt i dansk farvand. Hvis man selv er en af dem, så ved man, hvor befriende det kan være at sejle rundt på åbent hav. Men samtidig ved man også, at det er bedst, når alting virker, som man ønsker det. Derfor er det oplagt, at man her på de kolde vintermåneder, får kigget på, om båden måske skal have en kærlig hånd, inden den igen skal sejle til sommer.

En kaleche til at sikre mod det danske vejr

Man behøver ikke være nogen erfaren sejler for at vide, det danske sommervejr kan være ustadigt. Og der er da heller intet værre end at sejle ud i solrigt vejr, for at blive gennemblødt af regn blot et par timer efter. Dog kan man komme dette i forkøbet, og svaret er en kaleche til båd. Med en bådkaleche kan du og din familie sidde tørt med tag over hovedet på regnvejrsdage. Har I allerede en, men er den i stykker, så find evt. nogen, som ved noget om reparation af kaleche til båd eller syning af kaleche til båd - eventuelt i Jylland. Undersøg eventuelt pris på syning af kaleche til båd, hvis det kunne være relevant.

Giv båden en omgang med penslen

Er båden taget op på land her til vinter, så kan man med fordel give den en ny gang maling. Man lægger ikke altid mærke til, hvor slidt båden bliver, når den ligger i havnen med vand omkring den. Dog kan man ikke komme udenom, at havvand ikke er bådens bedste ven, og derfor er det også vigtigt, at man får givet den en overhaling, når den ligger på land.

Ekstra sjov til de små

Har man børn, børnebørn eller blot unge mennesker med ombord fra tid til anden, så kunne man til næste sæson overraske dem med en ny lille tilføjelse. Køb f.eks. en badering eller andet, der kan spændes fast bag på båden. Du behøver ikke have en speedbåd, for at det er sjovt for de små. Blot det at de kan drive den af for dem selv i et stykke tid, plejer at være et hit hos dem. Det er ikke et must have, men mere et nice to have.