spilxperten.com

Annoncørbetalt indhold

Er du klar til VM?

Dette indhold er sponsoreret

VM i fodbold begynder snart, og det betyder, at mange danskere vil sætte sig foran fjernsynet for at følge med i de spændende kampe. Men hvad skal du egentlig have styr på, inden VM begynder? Læs med her og bliv helt klar til VM.

Her kan du se alle VM kampe

Det er snart tid til VM i fodbold, og mange danskere glæder sig allerede til at se deres landshold spille. Men hvor kan man egentlig se alle kampene? Det er nok de færreste danskere, der har råd til at tage turen til Qatar, for at se kampene live på stadion. Men bare rolig - der er selvfølgelig mulighed for at se VM i fodbold på skærmen, når det sættes i gang her i november. Er du på udkig efter, hvor du kan se kampene, så kan du Se alle VM kampe her.

Få noget sjovt ud af det

VM i fodbold er en af de største begivenheder, der finder sted hvert fjerde år. Og selvom man ikke er den store fodboldfan, så kan man sagtens komme til at synes det er sjovt at følge med i, hvordan det danske landshold klarer sig.

Når VM i fodbold 2022 skal til at rulle henover skærmene, så kan det også være fedt at gøre noget ekstra ud af det, som kan være med til at gøre VM oplevelsen endnu sjovere. Det kan eksempelvis være man laver en konkurrence med vennerne, hvor man skal gætte, hvilket hold der vinder VM. Eller også kan man lave en sidegevinst på alle kampe, hvor man skal gætte på, hvor mange mål der bliver scoret i den pågældende kamp. På den måde har man altid noget at se frem til under VM, og det er ikke kun forbeholdt dem der elsker fodbold.

Man kan også gøre noget sjovt ud af det, ved at tage ud og købe danske flag, spillertrøjer eller en hat i Danmarks farver, så ingen er i tvivl om, hvem man hepper på. Selvom man kun har planlagt at se VM kampene hjemme i stuen, så kan det være med til at bringe god stemning, når man vælger at gå op i det på den måde.

Læs kampprogrammet for VM kampene

Det er muligt at se kampprogrammet for VM i fodbold 2022. Hvis man ønsker at være forberedt så godt som muligt og være klar over, hvornår Danmark spiller sine første kampe, så er det noget, som man allerede kan finde ud af nu.

Forhåbentligt har denne artikel været med til, at du føler dig klar til VM 2022. Det bliver spændende.