Gå til hovedindhold

Retningslinjer for debatten

Her på Skivefolkeblad.dk mener vi, at meninger, der brydes i fri debat, er afgørende for et sundt demokrati. Vi vil derfor gerne invitere alle til at deltage i debatten på vores hjemmeside og facebook-side.

Vores erfaring er dog, at debatten bliver mest udbytterig for alle, hvis den foregår på en respektfuld måde og med deltagere, der fægter med åben pande. 

For at deltage i debatten skal du derfor logge på med din Facebook-profil. Indlæg under falsk navn/profil slettes.

Vi forbeholder os desuden ret til at slette indhold, der ikke lever op til nedenstående retningslinjer eller Facebooks egne retningslinjer:

  • Indlæggene må ikke have karakter af reklame eller spam. Vi accepterer heller ikke gentagne posteringer af samme kommentar.
  • Personfølsomme oplysninger – som for eksempel navne på involverede i retssager – må ikke offentliggøres i kommentarfeltet medmindre de fremgår af artiklen.
  • Vi accepterer ikke indlæg, som indeholder injurier, smædeord eller racistisk, truende eller på anden vis aggressiv sprogbrug.
  • Indlæggene må ikke være i strid med ophavsretten.

Da vi hver dag får mange kommentarer, sletter vi indlæg, der ikke holder sig inden for retningslinjer, uden varsel eller yderligere forklaring.